Online Terapi Kimler için Uygun Değildir?

resim

Uygun Terapi

Online Terapi Kimler için Uygun Değildir? 
Online terapi hizmetinin uygun olmadığı yani online terapi yapılmasının uygun görülmediği bazı gruplar vardır. Bu kişiler kısaca şu şekilde sıralanabilir;

İntihar etme düşüncesi olanlar, 
Kendisine zarar veren kişiler, 
Alkol ya da uyuşturucu bağımlılığı olanlar, 
Halüsinasyon ya da sanrılar gören kişiler. 
Online Psikolog Ücretleri Ne Kadardır? 
Online psikolog ücretleri, bazı kapsamlar bakımından farklılık gösterebilir. Fakat biz Kurumlarımız ve Şubelerimiz olarak yaklaşık üç yıldır başlatmış olduğumuz yüz yüze uygun ücretli terapi desteğini online olarak Türkiye’nin yer yerinde ihtiyaç sahibi bireylere  düşük ücretten ulaştırmayı hedefliyoruz. www.uygunucretliterapi.com  yüz yüze - online psikolog ücretleri 300 TL şeklindedir. Düzenlenen kampanya kapsamında bu ücret şu anda terapi süreci tamamlanana kadar 300₺ olarak devam edecektir.

Online Psikolog ve Terapi Konusunda neden uygunücretliterapi  Tercih Edilmelidir? 
Uygunücretli terapi psikolog ve terapi konusunda en avantajlı seçimler arasında ilk sıralarda yer alır. Site üzerinde yer alan bütün uzmanların e-devlet tarafından onaylanmış olan diploma ve sertifikaları alınır. Sonrasında bu belgeler kontrol edilir. Ardından uzmanlar ile birebir şekilde görüşmeler sağlanır. Uzmanlar; hem etik bilgi hem de deneyim açısından değerlendirilerek sisteme dahil edilir. 

uygunücretliterapi.com  ile online terapi randevusu alma ve iptal etme gibi süreçler de basit biçimde halledilir. Aynı zamanda ödeme yöntemleri de son derece güvenilirdir.